Kreta opfylder de kræsne turisters ønsker

Ingen turister rejser forgæves til Kreta, da denne græske ø er et ferieparadis for alle, uanset hvor kræsen man måtte være med hensyn til hotel, mad, klima, underholdning, shopping, seværdigheder og naturoplevelser. Kreta har kort sagt det hele, så det kan varmt anbefales for både singler, par samt børnefamilier at opleve Kreta. Faktisk findes der så mange attraktioner og turistmål på Kreta, at man ofte må hertil på flere ture, før man virkelig kender til øens mange turisttilbud.

Find rejsen til Kreta på nettet

De fleste rejsebureauer i Danmark tilbyder charterrejser til Kreta, så derfor bør man grundigt tjekke de enkelte tilbud, da det ofte er hotellets beliggenhed, komfort og tilbud, der adskiller tilbuddene. Spies Rejser har i mange år tilbudt rejser til Kreta, så hos dem kan man finde charterrejser i alle prisklasser med hoteller i flere standarder, så her kan man starte med at indhente inspiration til rejsen. Man kan også anvende søgemaskinerne på nettet til at indhente priser på rejser til Kreta, således man får et godt sammenligningsgrundlag. De fleste hoteller ligger tæt på stranden, således man altid kan få en hyggelig og afslappet badeferie med luksus og komfort. Mange af hotellerne har børnevenlige omgivelser med legeland og aktiviteter herunder børnepools, og de voksne kan ofte nyde godt af hotellets mange wellness tilbud med sauna og spabehandling.

 

 

Oplevelser og attrationer på Kreta

Listen af attraktioner på Kreta er temmelig lang, så her er noget for alle, uanset om man er til afslapning under solens stråler, vil på naturoplevelser inde på øen, vil shoppe i storbyens butikker, vil besøge de mange bygningsværker med kirker og klostre fra tempelriddernes tid eller vil besøge underholdningsparker for hele familien. Man bør især afsætte tid på ferien til at besøge nogle af disse populære turistattraktioner:

  • Chania er den fascinerende gamle bykerne omgivet af gamle fæstningsmure.
  • Rethimnon har en utrolig lang sandstrand samt en gammel charmerende bydel med smalle og utrafikkerede gader, der er gode at spadsere i. Her er masser små hyggelige restauranter ved strandpromenaden.
  • Agios Nikolaos er en malerisk by med en mørkegrøn ferskvandssø. Der findes interessante udgravninger i halvøen Spinalonga, og den hyggelige bjerglandsby Krista er også et besøg værd, da den ligger i midten af en olivenlund.
  • Elafónissos er en lillebitte ø med en meget børnevenlig sandstrand.
  • Arkæologisk Museum viser udstillings genstande fra forskellige epoker såsom ting fra Egypten samt fra Romerriget.
  • Det imponerende palads fra den minoiske tid Knossós er absolut et besøg værd, da der engang boede mere end 10.000 mennesker her i storhedstiden for 4.000 år siden.
  • Samariá kløften på Kreta er angiveligt den længste kløft i Europa, da den strækker sig over 18 km gennem De Hvide Bjerge og er en del af nationalparken af samme navn.
  • Kloster Arkádi har i dag et museum om dets beboere, der engang gjorde oprør mod det osmanniske herredømme, og derfor er stedet nu øens nationalhelligdom.