Indbegrebet af ferie er at nyde livet under komfortable vilkår i en afslappet atmosfære i et behageligt klima. De Kanariske øer er blandt de mest populære rejsemål for europæere, da øgruppen ligger i et varmt bælte vest for Afrika tæt på Spanien. Her findes der 7 små øer, der alle i større eller mindre grad lever af de mange millioner turister, der året rundt kommer hertil for at nyde de mange herlige strande og det varme klima. De tre mest populære øer er Gran Canaria, Lanzarote samt Tenerife, og i det følgende fokuseres der især på at beskrive oplevelser på rejser til Gran Carina.

Hvad kan man opleve på Kanarieøerne?

Alle øerne har vulkaner, og den største vulkan er bjerget Teide på Tenerife, der er mere end 3000 meter højt. Generelt har alle øerne masser af herlige badestrande samt et skønt ferieklima året rundt, og der er luksushoteller langs alle kysterne, hvor turisterne valfarter til i stor udstrækning. Der er masser af muligheder for både børn og voksne på ferien, idet der er masser af udfoldelsesmuligheder på hotellerne samt på de mange forlystelses steder. I bør også besøge den vilde natur på øerne, hvor det er muligt at opleve alt lige fra frodige grønne dale men også bjerge med vulkansk lava samt golde ørkener. Der findes et stort dyre- og planteliv på øerne, og der er ideelle vindforhold til vandsport såsom:

 • Windsurfing.
 • Surfing.
 • Kitesurfing.
 • SNorkling.
 • Dykning.
 • Paragliding.

På rejser til Gran Carina bør I besøge disse populære turistattraktioner:

 • Den populære Palmitos Park i Maspalomas er mest kendt for sine papegøjeshows, men der er også flotte delfinshows, et stort sommerfuglehus, masser af flotte fugle samt et væld af eksotiske planter og kaktusser, aber, krokodiller og akvarier.
 • Aqualand er det største og vildeste vandland på næsten 100.000 m² med hele 33 rutsjebaner og flere pools med og uden bølger. Aqualand er sjovt og underholdende for hele familien, og en dag går lynhurtigt i vandparken.
 • Den Sioux City – San Agustín
  Den vaskeægte western by Sioux City i San Agustín har hele miljøet, som vi kender fra westernfilm i TV med både bank, saloon, sherif kontor, kirke mv., og her opføres der shows hele dagen med blandt andet bankrøverier, knivkastende indianere og lassotricks.
 • Angry Birds Activity Park i Puerto Rico er en festlig legepark med alle de kendte Angry Birds figurer. Målgruppen er børn i alle aldre men især for børn op til 12 år. Parken byder på hele 25 forskellige aktiviteter, så her kan man nemt bruge mange timer.
 • Det store frilandsmuseum Mundo Aborigen er en rekonstruktion af en landsby fra guanchernes tid. Disse var øens urbefolkning.

Find rejsen online

I dag finder de fleste deres kommende ferierejse på nettet, hvor det jo er hurtigt og nemt at finde både hotel og flyrejser. Det kan være en god idé at søge efter rejser til Gran Carina hos Spies Rejser, da de har specialiseret sig igennem mange år at tilbyde charterrejser med luksushotel på De Kanariske Øer.

Derfor får man sikkerhed for, at kvaliteten er i orden, hvad angår fly, hotel, aktiviteter samt beliggenheden. På den måde kan man roligt se frem til en afslappende ferierejse, hvor man kan nyde sin families selskab i komfortable omgivelser i et herligt klima.