Feriesæsonen ankommer næsten altid, inden man er klar over det. Folk tror, ​​at der stadig er tid til forberedelserne, og inden de ved det, begynder helligdagene. Da årets største ferie er jul, skal gaverne til familie og venner være lige så specielle.

Men næsten alle kæmper med gaveideer. Gaver, som alle gerne vil have og værdsætte, er svære at finde på. Folk nøjes ofte med gavekort og kuponer af samme grund, men det eliminerer også det personlige præg på samme tid. Håndlavede gaver vil blive værdsat men derefter igen: hvem har tiden?

Så prøv at give en ferie til familien denne gang. Alle kan lide en tur i gave. En sikker hit-idé, hvor der er mange fordele.

Det bliver mere og mere udbredt som fx Tv2 beretter om.

En rejse i julegave

Lad os tage et kig på, hvorfor du skal give en rejse til din familie i julegave. Her kommer nogle af de mange gode grunde.

Spar penge

Så utroligt, som det måske lyder, er det sandt. Forældre bruger næsten 300-400 kroner på hvert af deres børn og andre familiemedlemmer, og de kunne i stedet bruges på en ferie. Flyselskaber tilbyder stærkt nedsatte flyrejser i helligdagene.

At skabe minder

Mens materielle gaver har deres plads, er det minder, der vejer tungest. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at tage på ferie sammen. Dette skaber familiebånd og skaber et personligt rum.

Familien bliver tættere knyttet sammen

I den travle hverdag er det blevet næsten umuligt at tilbringe lidt kvalitetstid med familien. Mens denne rejse kan give en pause fra det rutinemæssige liv, styrker det også båndet i familien.

Pædagogisk

Børn lærer af det, de ser. Ture og ferier er en fantastisk måde at lære ens børn at kende, og de får set ting og oplevet dem fra første hånd. Dette hjælper med deres personlighedsudvikling på så mange måder.

Alt i alt kan en tur som gave til jul være den bedste gave. Voksne og børn kan nyde turen sammen med familiekvalitetstid.

Find mange flere gode ideer til, hvordan  får den bedste jule overhovedet på denne side om alt, hvad der handler om jul.