Det er blevet en trend blandt unge mennesker at holde et sabbatår efter gymnasiet og dermed finde noget tid til at realisere sig selv, tjene penge og opleve verden. Mange unge kombinerer arbejde og rejse i sabbatåret, hvor de typisk arbejder først for at spare sammen til drømmerejsen. Men når først pengene er skrabet sammen kan det måske være lidt uoverskueligt at planlægge rejsen, dels da der er mange mulige destinationer og former for rejser. Kilroy er imidlertid et godt rejsebureau, der specialiserer sig at planlægge og udbyde aktive rejser til unge mennesker.

 

 

Hvad menes der med en aktive rejse?

En aktiv rejse kan være mange forskellige ting, hvorfor Kilroy også har mange forskellige muligheder og destinationer på programmet.

  • Frivilligt arbejde: Kan du godt lide at tage et socialt ansvar i samfundet og brænder du for at hjælpe andre mennesker eller samfund, er en frivillig rejse måske noget for dig. Det er en delvis rutinepræget rejseform, da rejsen ofte består af arbejde hver dag. Det skal dog sige at arbejdsopgaverne kan være meget forskelligartede. Kilroy giver dig både mulighed for at lave frivilligt arbejde for børn, dyr eller små lokale samfund.
  • Roadtrip: Kan du godt lide at opleve en hel masse på kort tid og se mange forskellige steder kunne en roadtrip til Australien, Canada, USA eller New Zealand meget vel være noget for dig. En roadtrip giver dig mulighed for at opleve verden sammen med andre unge mennesker.
  • Oplevelsesture: For den eventyrlystne og den adrenalin hungrende udbyder Kilroy også oplevelsesrejser, hvor du kan prøve alt fra snorkling til surfing, trekking, vandring, faldskærmudspring, dykning og river rafting.
  • Sprogrejser: Lær er nyt sprog eller bliver bedre til engelsk midt i sprogets land. Denne type rejse giver dig også mulighed for at møde en masse unge mennesker af forskellige nationaliteter.

Design din egen rejse

Med Kilroy kan du i øvrigt skræddersy din rejse til lige netop dine behov, så du får sammensat din drømmerejse.