Bulgarien er feriedestinationen til dig, der er til fest, liv og glade dage. Du er omgivet med kilometerlange sandstrande, natur og godt sommervejr, som du får brug for, når du skal slappe af og pleje tømmermændene.

Bulgarien er Europas billigste land, så der er derfor råd til at købe mange drinks til dine venner, og måske et par søde piger eller drenge i baren. Bulgarien giver dig oplevelser for livet, og ét af stederne kender du nok allerede fra tv programmet ”Sommer i Sunny Beach”, hvor man følger unge gæster og bartender i festens by.

Lyder Sunny Beach som noget for dig, kan du her læse lidt om feriestedets festmiljø, og hvordan du kan pleje dine moralske tømmermænd.

 

 

Dagtimerne i Sunny Beach

Sunny Beach byder ikke kun på fest og farver i det vilde natteliv, men du kan sagtens pleje dine tømmermænd i dagtimerne. Du kan slappe af på de lækre sandstrande, spise god mad på billige restauranter eller shoppe dine tømmermænd væk.

Hvis du er til charterferie og festlige omgivelser er Bulgarien festlandet, der ved hvad de unge mennesker foretrækker, når det kommer til fest og alkohol. Spies tilbyder charterrejser for dig og dine venner til netop Sunny Beach, hvor i selv bestemmer jeres feries varighed. Spies tilbyder dig og dine venner hoteller, hvor der er mulighed for at nyde solens stråler ved hotelpoolen, stranden, samt møde nye bekendtskaber.

 

 

Sunny Beach natteliv

Der er ingen tvivl om, at du vil være omringet af glade, fulde mennesker i Sunny Beachs natteliv. Nattelivet har i mange år været Sunny Beach varemærke, og der er efterhånden sket en voksende popularitet af byen.

Det er især eftertragtet for skandinaverne at tage til byen for at feste igennem, og lægge Danmarks forpligtelser langt væk. Du finder alt i Sunny Beach, hvad enten om det er hyggelige strandbarer, luksuriøse cocktailbarer eller store diskoteker, hvor dansemusen bliver sluppet fri. Så er dig og dine venner klar på den fedeste ungdomsferie og oplevelser for livet, skal du uden tvivl bestille sommerferien til Bulgarien i Sunny Beach!