Skal du holde en større eller mindre konference? Det kan være for medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder? En vellykket konference skaber positiv opmærksomhed og vil blive husket i fremtiden. Vigtigst af alt giver en vellykket konference produktivt arbejde og øget motivation.

1. Find de rette lokaler

De rette lokaler er afgørende for en god og produktiv konference. De rette lokaler skal ligge centralt og let tilgængeligt. På Østerbro i København ligger Charlottehavens smukke og lyse lokaler. De kan rumme alt fra 8 til 450 mennesker.

2. Skab fokus

Konferencer kan nogle gange blive kedelige og langtrukne. Folk falder hen og mister fokus. Udover at skabe noget relevant indhold for dine konferencedeltagere, kan små tricks også hjælpe. Sørg for at folk lægger deres mobiler og tablets fra dem. Hos Charlottehaven har de udviklet et ”Mind-optimizer” koncept, som du kan drage fordel af. Der er også kuglepenne, blokke, fidget spinners, læsebriller og andet nyttigt tilgængeligt.

Hvis dine konferencedeltagere holder af at skabe fokus via fitness og velvære, er der fri afbenyttelse af Charlottehavens Fitness & Health Club.

3. Indlæg pauser

I en konference er det super vigtigt at indlægge nogle gode pauser. Det siges, at man maksimum kan koncentrere sig i 42 minutter af gangen. Hos Charlottehaven kan du f.eks. gå en lille pausetur i gårdhaven eller få en lækker snack og lidt mere energi.

4. Uden mad & drikke …

Netop energi er også en af de helt afgørende faktorer for et godt møde. Sørg for at der bliver serveret sund og ernæringsmæssig korrekt mad. Indlæg gerne snackpauser hvor deltagerne kan tanke op med lækre sunde snacks og drikkevarer. Lad der altid være adgang til koldt vand, kaffe og frugt.

5. Det rigtige udstyr

Sørg for at de konferencelokaler, du lejer, har det tekniske udstyr, som I skal bruge. Wifi, lydanlæg, videoudstyr og projektorer er nødvendigt for de fleste oplæg.