De fleste flyafgange til udlandet foregår fra Københavns Lufthavn i Kastrup, men en del danskere vælger nu alligevel at rejse fra en mere lokal lufthavn som eksempelvis Aalborg, Billund eller Odense, der alle er internationale lufthavne. Det er både tidsbesparende og billigere i transportudgifter at rejse fra en lokal lufthavn, men priserne er desværre en smule højere for mange afgange fra de mindre lufthavne sammenlignet med afgangene fra København.

Hvis du bor i Jylland eller på Fyn, så er der jo kort afstand til Danmarks næststørste lufthavn Billund, der alligevel har mange internationale afgange. Du kan faktisk finde masser af billige afbudsrejser fra Billund på nettet, hvilket kan give dig mange muligheder for en herlig ferie til en overkommelig pris.

Charterrejse eller flyrejse

En flyrejse alene er lidt billigere end en charterrejse til samme feriedestination, men hvis du skal bo på hotel, bør du vælge en charterrejse, da rejsebureauerne i forvejen har indhentet gode mængderabatter på hotelværelserne. Det er både dyrere, mere usikkert samt mere upraktisk at stå for disse opgaver selv, så derfor bør du vælge den problemfrie charterrejse til din kommende ferie.

Du bør endda overveje all inklusive pakkeløsningen, hvor du får både fly, hotel samt fuld forplejning med i billetprisen. Hvis du vælger afbudsrejser fra Billund, så gælder rabatten også på måltiderne i all inclusive pakken, og på den måde kan du opnå store rabatter på din ferierejse.

Hvor findes de bedste rabatter henne?

De fleste rejsebureauer averterer deres priser på normale rejser samt afbudsrejser på internettet, og du finder det største udvalg af afbudsrejser fra Billund på Spies.dk, da Spies Rejser har det største udvalg af ferierejser til hele verden. Her kan du også vælge blandt forskellige typer hoteller i flere prislejer, således du burde kunne finde din drømmerejse der.

Der er rift om de få afgange til lave priser, så det gælder om at kunne slå til i en fart, før tilbuddet er taget af andre tilbudshungrende turister. Afbudsrejserne gælder kun til visse destinationer og til visse afgange, og du bør være forberedt på, at afrejsedatoen ofte er indenfor 1-14 dage.

Til gengæld kan du ofte spare mange tusinde kroner på en charterrejse, og det er undertiden muligt at få op mod 70-80 % rabat på visse rejser.