Planlægger du at tage på ferie i Goa i Indien? Så kan du her få de fem bedste tip til rejsen.

Goa er en stat i det vestlige Indien med kyststrækninger, der strækker sig langs Det Arabiske Hav. Dens lange historie som en portugisisk koloni før 1961 er tydelig i dens bevarede 17. århundrede kirker og områdets tropiske krydderplantager. Goa er også kendt for sine strande, lige fra populære strækninger på Baga og Palolem til dem i nedlagte fiskerbyer som Agonda.

Hvilke gode råd er der til Goa?

  1. Lej en bil eller scooter. Dette er bare den vigtigste ting at gøre, når du ankommer. Det kommer til at spare dig masser af penge og give dig al den frihed, du kunne ønske. Vejene er sikre i Goa! Chaufførerne er galninger, men du bliver vant til det. Bare kør langsomt, ædru, og lad folk passere.
  2. Undgå Baga, Calangute og Candolim medmindre det er for at tjekke de bedste restauranter i Goa ud, hvoraf nogle er placeret der. Strandene er fyldt op med turister. Det er ikke den afslappet oplevelse, du kommer til. Det er den fulde, unge, indiske mandlige fest scene du møder her.
  3. Stop med at lave planer om at “blive” i Panjim i et par dage. Er det virkelig så historisk? Bare tag den lejede scooter og kør på en dagstur for at tjekke arkitekturen i en eller to timer. Tag en metro, hvis du savner vestlig mad. Det samme gælder for Old Goa. Det er en god dagstur, der tager omkring en time at gå rundt, medmindre du virkelig er interesseret i portugisisk indflydelse her.
  4. Vælg ikke mellem nord og syd Goa. Med din bil eller cykeludlejning har du rigelig med mulighed for at opleve begge.
  5. Undgå at rejse til Goa i slut december. Det er virkelig en måned, hvor der er overfyldt med turister.

Book din rejse til Goa

Har de gode Goa råd vækket din interesse for Goa, så kan du booke din rejse til Goa gennem Spies. De har flere forskellige former for indkvartering, så der er noget for enhver smag.