Australien er et fantastisk smukt land at rejse i, og er du vild med naturoplevelser, er du kommet til det rette land – for det vrimler med vandfald, nationalparker, strande og andre godter! Især Queensland i den nordlige del af Australien (på østsiden), byder på flere store og flotte vandfald, som du bør tage forbi, når du rejser rundt i Australien.

Murray Falls

Murray Falls ligger lige inden Mission Beach, og er et 20 meter højt vandfald. Det er nemt at komme til at se, da der er lavet en fin trappe og flere platforme til at give dig en god udsigt. Hvis du er heldig, kan du også spotte sjældne skildpadder nær vandfaldet – så hold godt øje og sæt god tid af til en pause ved vandfaldet.

Josephine Falls

Josephine Falls siges at være en af de flotteste vandfald, du finder i Queensland. Kører du fra Mission Beach ligger det cirka halvvejs til Cairns, og er dermed en oplagt mulighed for at holde en pause og opleve noget samtidig 😊 Tager du dertil i lavsæsonen i marts – april, er der stor chance for, at du har det helt for dig selv, og at det står kraftigt på grund ad nedbøren 😊

Barron Falls

Barron Falls er et af de mest kraftige vandfald, du finder i Queensland, hvis du rejser i regnsæsonen. Et par dages regn gør rigtig godt for vandfaldet, som kan høres på flere hundrede meters afstand, når det står stærkest. Vandfaldet ligger i Barron Gorge National Park nær Kuranda (som ikke ligger langt fra Cairns), og er 125 meter høj og 259 meter bredt. Der er derfor tale om et rigtig stort vandfald! Du kan både vælge selv at køre dertil i en lejet bil eller booke en tur med Skyrail, som også går hen over vandfaldet.