Har du brug for at booke et ophold væk fra hjemmet, enten grundet arbejde eller, fordi du trænger til at komme lidt væk hjemmefra? Du behøves ikke at kigge så langt væk for at finde en perfekt lille oase midt i København, hvor du får mere plads og frihed for pengene sammenlignet med et traditionelt hotelophold.

Der ligger nogle skønne hotellejligheder i København lige midt på Østerbro, hvor du kan nyde din forretningsrejse eller et ophold væk fra hverdagen.

Du får mere frihed i en hotellejlighed

Hvis du værner om privatlivet både på hjemmefronten, men også når du er væk hjemmefra, så er en hotellejlighed det perfekte alternativ til et hotel eller hostel. Det fungerer mere eller mindre som en almindelig lejlighed, hvor man har adgang til dem mest gængse faciliteter som køkken, bad osv. Men derudover får man også adgang til de typiske hotelfaciliteter, herunder pool, mødelokaler, konferencelokaler, morgenmad og roomservice. Det er altså en almindelig lejlighed med ligeså meget frihed, som du har derhjemme, men med den luksus, der forbindes med et hotelophold.

Foruden mere frihed, får man også mere plads for pengene. Et hotel består normalt af en seng, natborde, et skab, et lille bord og et badeværelse. Men en hotellejlighed er noget større – her får man nemlig også et opholdsrum og køkken samt flere soveværelser, afhængig af hvor mange man booker opholdet til.

En anden fordel ved hotellejligheder, der kan vise sig at være en stor økonomisk fordel, særligt hvis man skal opholde sig der i længere tid, er at man kun betaler for selve hotellejligheden og ikke per person som man gør det med hoteller. Det kan altså give store besparelser i det lange løb, der giver dig flere lommepenge at opleve og nyde for.

Find elegante hotellejligheder på Østerbro

Charlottehavens mission er at være kendt og foretrukket som det lækre alternativ, når det kommer til ophold i København, og man må sige, at de er et godt skridt på vejen med deres lækre og elegante hotellejligheder på Østerbro. Her finder man ikke alene et dejligt frihed og opholdsrum midt i København tæt på byen, cafeer, barer og restauranter. Man finder også de lækreste hotellejligheder til konkurrencedygtige priser med en masse lækre faciliteter, herunder café, restaurant, træningsmuligheder osv.

Du kan booke et ophold gennem deres hjemmeside, hvor du også kan læse meget mere om Charlottehaven og alle deres lækre faciliteter.