Mens nogle godt kan lide at rejse væk henover vinteren og julen for at komme væk fra juleræset og kulden, nyder andre mennesker den danske vinter og julen og har måske først fået nok af det inden forårets og påskens ankomst. Har man børn er man også nødt til at tage hensyn til skolernes ferie, hvilket gør det lidt mere kompliceret at planlægge en rejse.

Nyder i at holde jul i Danmark, kan det derfor være en god idé at vente med at rejse til påsken.

Spies har også sammensat en masse gode påskerejser, men hvis du allerede ved nu, at du vil ud at rejse i påsken og ved hvor du vil hen, kan det være en god idé at booke rejsen allerede nu for at få rejsen til den bedste pris. Jo længere du venter med at bestille din rejse, jo dyrere bliver den og desto større risiko, er der også for at de gode påsketilbud bliver udsolgt.

 

 

Hold påske i sydens sol

Er du ikke så meget til det helt store påskeræs, der ofte betyder en tætpakket kalender med en masse påskefrokoster. Det er selvfølgelig hyggeligt at samles med familie og venner om god mad, men nogen gange kan det godt føles som om, at påsken ligger meget tæt op af julen, hvor man lige har set hele familien og proppet sig med mad. Er du en af dem, der synes det kunne det måske være et godt alternativ at tage på en påskerejse og nyde påsken i sydens sol.

Spies har omkring 400 forskellige påskerejser til forskellige destinationer som Alanya, Las Palmas, Maspalomas, Playa de Taurito, Puerto Rico, San Agustin, Play del Inglés, Arguineguín og Playa de Amadores. Du kan læse meget mere om de forskellige destinationer og se de forskellige pakkeløsninger på Spies’ hjemmeside, hvor du også kan booke din rejse. Spies har et stort udvalg af forskellige charterrejser i påskeferien, der giver dig mulighed for at nyde en afslappet påskeferie væk fra påskeræset.

 

welness

 

Familie eller parferie

Trænger du til en romantisk ferie med hustru, mand eller kæreste har Spies en masse fantastiske hoteller, der er særligt egnede til voksne. På disse hoteller er der ingen børn, og der vil ofte være nogle gode faciliteter som welness eller anden luksus for voksne. Det er en god måde at forkæle hinanden på og komme lidt væk fra hverdagen.

Er du derimod mere til en ferie med hele familien, kan du også finde dette hos Spies, der har en masse børnevenlige hoteller. På de børnevenlige hoteller, vil der være gode faciliteter til børn samt børnepools, legeland og andre børnevenlige aktiviteter.

Det kan derfor være en god idé at kigge lidt nærmere på hotellet og dets muligheder, inden du booker din ferie. Dette kan du læse meget mere om på Spies’ hjemmeside, hvor du i øvrigt kan læse dig frem til hvor tæt hotellet er på centrum, nærmeste strand, gæsternes bedømmelse, hvorvidt der er pool og lignende.