Mange kan godt synes, at det er lidt af en jungle, når man skal i gang med at bestille flyrejser. Der findes nemlig et hav af forskellige flyselskaber, der hver især leverer en unik service til forskellige priser. Nogle klikker måske ind på alle de forskellige flyselskabers hjemmesider, hvilket kan blive en meget lang og tidskrævende proces.

Den gode nyhed er dog, at der findes langt nemmere metoder, når det kommer til søgning af flybilletter online. Der findes nemlig forskellige søgemaskiner, der søger blandt alle flyselskaberne på én gang. Man slipper derfor for en lang og besværlig proces med at tjekke alle de forskellige hjemmesider. Man skal blot indtaste sine præferencer, ønskede rejsedatoer, antal rejsende og destination. Så finder søgemaskinen selv de bedste løsninger frem til dig.

To af de bedste søgemaskiner til formålet er Skyscanner og Momondo, der plejer at virke upåklageligt.

 

kufferter

 

Inden du booker flyrejsen

Først og fremmest er det vigtigt at gøre sig sit budget klart. Man kan dermed indstille søgemaskinerne til at liste rejserne arrangeret efter pris, hvis man ikke har det helt store budget. Så vil de billigste rejser blive vist først under søgeresultatet.

Derudover kan det være en god idé at overveje, om man har nogle særlige ønsker. Nogle ønsker for eksempel ikke at mellemlande. Så kan man angive det i søgemaskinen, der dermed kun vil finde direkte rejser frem.

Prøv at klikke ind på de to søgemaskiner, og se hvordan det foregår, så kan du allerede nu overveje de forskellige forhold og muligheder, hvis du står og skal til at bestille en flyrejse inden længe.