Hos Spies har du både mulighed for at booke pakkerejser, hvilket de er særligt kendte for. Men det er også muligt kun at booke en flybillet gennem Spies, hvis du for eksempel allerede har booket et indkvarteringssted, skal bo hos en bekendt eller har fundet et indkvarteringssted som Spies ikke råder over. Mulighederne er mange, og det er i princippet kun din fantasi der sætter grænser.

 

Kategoriseret inddeling

Hos Spies er det nemt at booke din flybillet, da du kan finde lige netop den flyrejse du søger gennem Spies’ kategoriseret inddeling, der bl.a. består af kategorierne: afbudsrejser fly tur/retur, one-way flybillet, flybilletter til eksotiske rejser og flybilletter til fodboldrejser. Søger du en flybillet til et bestemt formål, kan du altså med fordel kigge kategorierne igennem for at finde den bedst mulige afgang for dig til den bedste mulige pris.

Det er også muligt at finde flybilletter hos Spies ved at lave en søgning, hvor du skal indtaste afrejsedestination, destinationen du vil rejse til, rejselængden, hvornår du ønsker at rejse og hvor mange personer, der skal rejse. Det er en rimelig simpel søgning, der dermed vil finde de bedste flyrejser på baggrund af dine søgekriterier. Findes der ikke nogle rejser, der matcher din søgning, vil søgemaskinen foreslå alternative ruter.

 

 

Kan man booke en pakkerejse?

Ønsker du imidlertid at booke en samlet pakkerejse, er det selvfølgelig også muligt hos Spies. Dette vil i mange tilfælde være den billigste måde at booke din rejse på, da Spies sammensætter rejsen til den bedste pris. Det er også en nemmere måde at booke en rejse på, da du slipper for både at søge efter flybilletter og hotelværelser samt at koordinere de to. Når du booker gennem Spies, sørger søgemaskinen nemlig for, at flyrejsen og hotelopholdet passer sammen.

Spies har i øvrigt rigtig mange forskellige indkvarteringer på de forskellige destinationer, hvorfor det oftest vil være muligt at finde noget, der opfylder dine behov.