At rejse er at leve, som man siger, så hvorfor skal alle ikke have råd til at være med? Det er absolut ikke billigt at flyve og for studerende med en SU-indkomst kan det især være svært at få skrabet sammen til en flybillet. Men heldigvis er markedet for flyrejser så konkurrencepræget at SAS har fundet på et tiltag, der gør det billigere for unge mennesker at rejse.

Hvad indebærer SAS Ungdom?

SAS Ungdom er en fast rabatordning, der gør det muligt for folk under 26 år at booke rejsen lidt billigere på størstedelen af SAS’ afgange. Og så tænker du måske, hvad er det store men? Der synes imidlertid ikke at være noget, da SAS Ungdom inkluderer nøjagtigt samme fordele som for alle andre SAS rejsende. Det vil sige, at du altid får 23 kg indchecket baggage, EuroBonus-point og 24 timers fortrydelsesret, når du booker din rejse hos SAS Ungdom.

Med SAS Ungdom kan du både rejse indenrigs og udenrigs, hvilket bl.a. inkluderer destinationer som; London, Nice, Milano, Berlin, Amsterdam, Genéve og Ålborg.

 

unge mennesker

 

Hvordan bestiller man en SAS Ungdom flybillet?

Den eneste så at sige hage, der kan findes ved SAS Ungdom programmet er, at det kræver du tilmelder dig EuroBonus og opretter en profil for at booke en ungdomsflybillet. Men det er jo en engangsforestilling, så hvorfor ikke gøre det og efterfølgende få mulighed for at spare penge på stort set alle dine flyrejser. Det koster hverken noget eller kræver noget særligt at blive tilmeldt EuroBonus – det tager kun et øjeblik. Og når først du har oprettet brugeren fungerer søgeprocessen og bookningen ligesom hos resten af SAS.

Norwegian har et lignende tiltag, der dog er langt mere begrænset med destinationerne: Ålborg, Stockholm, Oslo, Helsinki og Trondheim. Men skulle du befinde dig i en situation, hvor du skal rejse til en af disse destinationer, er det da værd at tage med i overvejelserne, når du vælger flyselskabet.