At finde det billigste rejsealternativ, når det kommer til flyrejser kan være en langtrukken og kompliceret proces. Har du også siddet i timevis på diverse rejsebureauers hjemmeside, sammenlignet rejserne og forsøgt at finde det bedste og billigste alternativ? Det er både en uoverskuelig og enormt tidskrævende måde at finde den billigste flyrejse på, hvorfor skyscanner har udviklet et populært alternativ, der har samlet alle rejsebureauernes flyrejser på en side.

Lær at bruge Skyscanner

Skyscanner vil med et gøre din søgen på den billigste flyrejse langt nemmere, da du blot behøver at indtaste afrejsedestinationen, ankomstdestinationen, afrejsetidspunkt, ankomsttidspunkt og antal rejsende. Derefter finder søgemaskinen alle flyrejser, der lever op til søgekriterierne listet med den billigste rejse øverst.

Med muligheden for at kombinere flyselskaberne, således at du fx rejser ud med British Airways og hjem igen med Norwegian, er du sikret det bedste og billigste alternativ.

Det er også muligt at bruge en mere kompliceret søgeform, der giver dig mulighed for at indtaste flytype, hvorvidt du ønsker at flyve direkte til destinationen eller er villig til at mellemlande osv. Vælger du fx at mellemlande kan det være med til at gøre din flyrejse endnu billigere.

 

 

Mere end bare en flyrejse

Med Skyscanner kan du oven i købet få mere end bare en flyrejse, du kan faktisk booke en samlet pakkerejse i form af både flyrejsen, hotelophold og biludlejning. Hoteludlejningsprocessen er lige så simpel som bookning af flyrejser, da du blot skal indtaste ankomstdestinationen, antallet af gæster og periodens længde. Skyscanner viser dig derefter de bedste og billigste hoteller, der kan kombineres med de valgte flydatoer. Det er en rigtig smart og nem måde at booke din samlede ferie på. For det meste bliver det også billigere, når man booker sin rejse samlet – så det er virkelig en win win situation, der både vil spare dig en masse tid og penge i det lange løb.