Den mest solrige del af Danmark, Bornholm, ligger midt ude i Østersøen omkring 200 km øst for København. Men det er ikke kun solens varmende stråler, dertil trækker flokke af turister hvert år. Naturlivet og landskabet med smukke kridtklinter, beroligende skove, hvide strande samt en ren, luftig og lys atmosfære er helt sikkert også en væsentlig faktor.

Har du aldrig været på Bornholm, så bør du virkelig onde dig selv at holde ferie på den skønne ø. Eller har du behov for et gensyn med øen, så lej et feriehus og besøg Bornholm igen i din næste ferie.

 

 

6 grunde til at holde ferie på Bornholm

  1. En af de væsentligste grunde til at besøge Bornholm er nok naturen og landskabet, der med rullende græsgange, gyldne bygmarker og solnedgangen ved havet, gør det til et utrolig smukt sted.
  1. Spisemulighederne er heller ikke en dårlig bevæggrund for at holde ferie på Bornholm. Hver sommer er Michelin restauranter fra København for eksempel medvirkende i at flytte deres køkkenredskaber og personale til forskellige restauranter og hoteller på øen, der serverer strålende fødevarer i en mere afslappet atmosfære.
  1. Der er masser af lækre feriehuse på øen, der vil give dig de bedste rammer for en hyggelig og afslappende ferie.
  1. Bademulighederne på Bornholm er også noget så skønne. Bornholms herlighed som en badedestination er også med til at tiltrække mange turister til øen. Er du imidlertid ikke så meget for at bade i havet, er det også muligt at leje feriehuse med pool gennem DanCenter.
  1. Bornholm er fyldt med historiske landemærker, herunder kirker, gravsteder og Nordeuropas største slot, Hammers Halle, hvilket bestemt er et besøg værd.
  1. Bornholm har Danmarks bedste cykelnetværk Med fremragende mad og drikkevarer i overflod, er du nødt til at brænde nogle kalorier af indimellem. Heldigvis tilbyder Bornholm et godt netværk af cykelstier og veje. Derudover er øen relativt lille, så det faktisk er muligt at cykle fra by til by og dermed opleve endnu mere på en dag.

Sådan lejer du et ferihus på Bornholm

Kunne du godt tænke dig at udforske den lille charmerende ø nærmere, så lej et feriehus på Bornholm gennem DanCenter, der har et stort udvalg af feriehuse på øen. Du kan finde alt fra mindre og enkle sommerhuse til lave priser samt store luksus feriehuse med pool, sauna og lignende faciliteter.