Det er blevet mere og mere populært at booke golfrejser til Egypten. Det skyldes dels, at det er billigere at spille golf i Egypten end det er mange andre steder. Men også fordi golfbanerne er utrolig velholdte, vejret er godt, og der er en masse gode hoteller og seværdigheder i landet.

Kombiner golf med charter

Med en golfrejse til Egypten kan du med rette kombinere golfrejsen med charter de pragtfulde temperaturer og lækre sandstrande taget i betragtning. Derudover er der selvfølgelig også en helt masse særprægede seværdigheder i Egypten, hvis man trænger til en lille pause fra golfen. I Egypten finder du først og fremmest de mægtige pyramider, som både kan udforskes indefra og udefra. Derudover finder du diverse monumenter, kamelridning og diverse andre aktiviteter i den golde ørken.

 

 

Hvor booker man en golfrejse til Egypten? 

Du kan bestille din golfrejse til Egypten med Spies, der har hoteller i nedenstående byer velegnet for golfrejser.

  • Makadi Bay – her kan du vælge imellem to hoteller, der begge ligger tæt på mesterskabsbanen Madinat Makadi Golf.
  • El Gouna – her finder du luksushoteller, lækre strande og gode muligheder for dykning foruden pragtfulde golfbaner.
  • Hurghada – en af de mest populære feriedestinationer i Egypten, hvor der naturligvis også er mange turister. Derudover er det en badeby i topklasse fyldt med gode sandstrande og lækre hoteller.

Når du booker din rejse gennem Spies kan du også selv være med til at vælge rejsens længde og hotellets art. Du kan vælge imellem familiehoteller og voksenhoteller samt hoteller med all inclusive, hvilket er blevet en særlig populær ferieform, da det er en nem og overskuelig måde at holde ferie på. Du kan også leje en bil via Spies, der har et samarbejde med det store biludlejningsfirma AVIS. Det er er altså en nem måde at booke din samlede rejse på uden du skal tænke på en masse ekstra ting.