Hvis man gerne vil tage på en unik ferie, hvor man kan få lidt flere samt mere sjældne ferieoplevelser med hjem fra, så bør man overveje en ferie Mexico, da en ferie i dette eksotiske land kan byde på flere oplevelser, end man kan finde indenfor Europas grænser. Eneste ulemper ved en ferie Mexico er en relativ høj pris samt en langvarig flyrejse, men til gengæld vil man altså også kunne få uforglemmelige herlige minder med hjem fra ferieturen, så derfor bør man tage Mexico med i overvejelserne.

Find priser på nettet

Man bør indhente flere tilbud på en ferie Mexico, før man træffer en beslutning, og der findes flere rejsebureauer på nettet, der netop har speciale i rejser til Mexico såsom Svane Rejser, der kan levere en ferie Mexico til både singler, familier samt grupper, og man har endda mulighed for at få en rejseguide med på turen, hvilket især er praktisk første gang i Mexico.

En rejseleder kender området i forvejen og kan derfor dele ud blandt erfaringerne, således turisterne bedre kan vurdere, hvor man skal tage hen under ferieopholdet, så man på den måde kan udnytte tiden bedst muligt. Mexico er relativt sikkert at rejse til, men der findes dog en del kriminalitet, således man ikke bør bevæge sig ud alene på øde områder som f.eks. på strande, ved ruiner eller på afsides beliggende stier og skovområder.

Man bør heller ikke gå omkring med store kontantbeløb på sig eller fremvise store værdifulde smykker som ringe og halskæder offentligt. Man kan finde flere detaljer om sikkerhed og farer i Mexico på Udenrigsministeriets hjemmeside.

 

mexico city

Hvilke oplevelser er der i Mexico?

Mexico kender mange fra amerikanske film som et tropisk paradis syd for USA, hvor klimaet er varmt og indbydende ligesom de smukke strande med koralrev og det azurblå hav, hvor man både kan bade under de idylliske palmer og dyrke dykning og andre former for vandsportsaktiviteter.

Prisniveauet er lavt i Mexico, og man kan møde unikke seværdigheder såsom templer og pyramider fra mayaernes ældgamle kultur, der blandt andet kan opleves ved mayabyen Chichen Itza. Rundt omkring i Mexico vil man kunne nyde den specielle afslappede stemning med musik og dans på både strandcaféer og restauranter, og inde i hovedstaden Mexico City vil man kunne nyde de mange museers tilbud samt de smukke parker med unikke bygningsværker.

På Yucatan-halvøen vil man kunne støde på masser af berømte maya ruiner og smukke naturområder med jungle, så dette er med til at gøre en ferie Mexico til en helt unik oplevelse.