Vejret er godt hele året rundt på Gran Canaria, hvor der i øvrigt findes nogle skønne strande og byer med god mulighed for at shoppe og spise på lækre restauranter. Derudover finder man også et aktivt natteliv i de større byer som Playa del Ingels og Puerto Rico.

Foruden hele charterpakken er der også mulighed for at opleve en masse unikke seværdigheder på Gran Canaria.

 

 

Fem spændende oplever på Gran Canaria

  • Maspalomas, i den fjerneste sydlige del af øen, har nogle imponerende klitter, som nogle har spekuleret, kunne have været forårsaget af en tsunami helt tilbage i 1755. Men området er grønnere end du ville forestille dig. Ved siden af ​​Maspalomas golfbane er den botaniske have, der huser et kæmpe udvalg af planter, fra smukke blomster til lægeurter.
  • Teror er den hellige jomfrus hovedstad, hvor man finder en katolsk madonna figur. Der findes både en museum med hele hendes samling af gaver fra tilberede og en kirke. Derudover er der en masse antikke palæer, hvilket gør Teror til en af de smukkeste byer på Gran Canaria.
  • Arucas romfabrik er en af Europas største romfabrikker, hvor der bliver produceret seksten forskellige slags rom og likører. Det er desuden muligt at prøvesmage alle drikkene, hvorfor du bør besøge stedet, hvis du har en smag for rom.
  • I Galdar finder du et berømt hulemaleri, der er blevet malet af øens oprindelige befolkning. Det er en sjov måde at få indsigt i øens historie på og måden menneskerne tænkte på dengang.
  • Roque Nublo er en klippe med en enestående udsigt, der kan bestiges til fod på under en halv time.

Find rejser til Gran Canaria

Vælg mellem elleve forskellige byer, når du booker din rejse til Gran Canaria gennem Spies. Her finder du en god blanding af større og mindre byer med alt fra all inclusive hoteller til familievenlige hoteller og Spies’ Prime Select voksenhoteller.