Med en rejse til Kos får du en velbalanceret ferie kombineret af oplevelser og afslapning, hvilket er et attraktivt udgangspunkt for mange mennesker. De fleste mennesker nyder at komme ned i gear og slappe af, når de er på ferie. Men mange værdsætter en kombination af oplevelser og afslapning, så man får mulighed for at opleve kulturen i det pågældende land man besøger.

På den græske ø Kos er der rig mulighed for både at slappe af langs en af de nydelige strande og nyde en oplevelsesrig dag i naturen, Kos by eller en af de andre små græske byer.

Tempel

 

Hvilke oplevelser er der på Kos?

  • Brug en dag på at tage rundt på Kos og oplev den modstridende arkitektur, hvor det tyrkiske styre under Første Verdenskrig har sat til præg.
    Asklepion er en af de mest betydningsfulde oldnordiske ruiner i Grækenland, der ligger på en bakke, hvor der er en unik natur.
  • Der findes en masse små afsidesliggende strande på Kos som størstedelen af turisterne ikke har opdaget endnu. Det er en god mulighed for at komme lidt væk fra byens trummerum på og opleve nogle enestående og fredelige steder.
  • Tag en dag til at opleve bylivet i Kos by, hvor der er en masse gode restauranter, hvor du kan opleve og smage den græske madkultur.

Book din rejse til Kos

Du kan booke din rejse til Kos gennem Spies, der har indkvarteringer i flere forskellige byer på øen. Spies har desuden både familiehoteller og voksenhoteller på øen, hvilket giver jer mulighed for at nyde ferien i passende omgivelser.

Det er nemt at booke rejsen gennem Spies, hvor du både booker fly og hotelophold sammen. Derudover er det muligt at skræddersy rejsens længde og til vælge all inclusive.