Den økonomiske situation i Grækenland har dels fået rejseselskaberne til at sænke priserne til de græske øer samtidig med at efterspørgslen på ferier til Grækenland er blevet mindre, hvilket har lagt yderligere pres på prisnedsættelser. Du kan derfor finde ganske billige rejser til de græske øer i øjeblikket, hvilket ikke behøver at være en skidt ting.

Mange frygter tilstandene i Grækenland trods den dårlige økonomi og vælger derfor at rejse til andre populære rejsedestinationer for at være sikker på at få en vellykket ferie.

Situationen i Grækenland er ganske normal

Trods de økonomiske forhold melder mange danske turister om fine forhold i Grækenland. Det vil altså sige, at man lige nu kan få ekstremt billige men samtidig ganske udemærkede rejser til Grækenland, selvom landet er midt i en stor økonomisk krise. Der er dog et par forholdsregler, man bør læse op på inden man tager af sted. Det er for eksempel vigtigt at medbringe kontanter til hele ferien, da det både kan være svært og helt umuligt at hæve penge samt at betale med kort. Flere grækere vil simpelthen ikke tage imod kortbetaling. Så det er noget man bør have i mente, inden man rejser af sted til de græske øer. Derudover kan det være en god idé at lave lidt research, hvis man for eksempel tænker at tage en bådtur til nogle af de mindre øer. Her kan man af de lokale butikker risikere at være lukket grundet den økonomiske situation. Ikke desto mindre er Grækenland et utroligt naturskønt land, hvilket stadig er rigt på usædvanlige oplevelser.

 

strand

Find din rejse til Kos

Du kan booke din rejse til Kos gennem Spies, der har over tredive forskellige hoteller på øen. Du finder de fleste i Kos by, men der er også mulighed for at booke et hotel i byen Kardamena. Her finder du en masse all inclusive hoteller, der alle ligger tæt på stranden.