De seneste par år har Dubais futuristiske appel tiltrukket de luksushungrende jetsettere, men der er meget mere ved Dubai en bare ren og skær luksus – højt, ambitiøst og uhyre glitrende er dog nogle af de mest anvendte tillægsord om Dubai, men det er samtidig en feriedestination, der deler meningerne mere end de fleste. På den ene side er metropolen en legeplads for luksuselskere – dens designer shopping er uovertruffen, der er en livlig nattelivsscene, og hotellerne er større, højere og mere i dit ansigt end New York, London eller LA’s hoteller er det. På den anden side kan den store mængde glas og stål være overvældende for den førstegangs besøgende. Dubai er bl.a. hjemsted for den højeste bygning på Jorden, der bidrager rigeligt til en futuristisk skyline af højhuse og et forhøjet metro system, der snor sig gennem byen. Men det er ikke kun shopping og skyskrabere, der er masser af spændende aktiviteter for tvivlsomme Dubai besøgende at nyde.

 

Palme ø

 

Derfor bør du trodse din tvivl og besøge Dubai

 1. Køkkenet
  Dubai har en voksende kulinarisk scene, der matcher ambitionen om dens futuristiske vision. Der er internationale tilbud fra La Petite Maison, Zuma, Cipriani og Marina Social ved Jason Atherton, mens Nusr-et i Four Seasons serverer nogle af de bedste bøffer i byen. Lokalbefolkningen anbefaler at gå til Al Hadheera, en restaurant i ørkenen, der drives af det femstjernede hotel Bab Al Shams, som serverer en imponerende levende buffet med arabisk, middelhavsmad.
 2. Voksende kunstscene
  Fra det hippe Alserkal Avenue-kunstdistrikt, der opstår i det industrielle Al Quoz-område, til de blanke kunstgallerier, der ligger på finanscentret, har Dubai en spirende kunstscene, som er et besøg værd for alle, der ønsker at udvide deres kunsthorisont. Dubai Design District, er et målrettet koncept dedikeret til at fremme og pleje nye lokale talenter.
 3. Strandene
  Hvis du ikke elsker noget mere end sandfølelsen mellem dine tæer, er du kommet til det rette sted. Der er ingen mangel på sol, hav og sand i Dubai, selvom det er vigtigt at bemærke, at størstedelen af ​​strande ejes af de store feriesteder. Der er dog masser af gode gratis strande.
 4. Den fantastiske skyline
  Uanset om du er downtown omkring Burj Khalifa – den højeste menneskeskabte struktur på Jorden eller om du slikker sol ved en marina, er du aldrig langt fra en fantastisk udsigt i Dubai. Byen er spækket med skyskrabere, hvilket gør det til et imponerende bybillede.
 5. Palmeøerne
  Byens menneskeskabte øer er blot nogle af de mange eksempler på Dubais ambitiøse energi. De ligner en palme ovenfra og er primært hjemsted for hoteller, feriesteder og private villaer.

Book rejsen gennem Spies

Du kan booke din rejse til Dubai gennem Spies, der har mange lækre hoteller i den pulserende metropol. Læs mere om hotellerne på deres hjemmeside og book din pakkerejse med fly og hotel derigennem.