Hvis du allerede nu er ved at planlægge din næste sommerferie, bør du overveje at lade den gå til Fuerteventura. Fuerteventura byder på en oplevelsesrig ferie for folk i ALLE aldre – derfor kan du som familie, ung og ældre sagtens tage af sted til denne fantastiske ø for at få en masse oplevelser ind under huden.

Nyd de 3000 solskinstimer

Fuerteventura hører til de Kanariske øer, og er den anden største af sin slags. Dog er den øen, med den tyndeste befolkning, da den kun har 40.000 indbyggere. Men, det er kun godt, da der dermed er godt med plads til turister som dig, som kommer dertil for at opleve en masse! Og du vil ikke fortryde at tage dertil – tværtimod! På øen kan du nemlig nyde godt af nogle af de mere end 3000 årlige solskinstimer – hvis du er god til at regne eller tænke logisk, ved du også allerede nu, at du er sikret godt vejr på din ferie.

 

 

Smukke, kilometerlange strande

Hvis du er en solelsker, skal du tage til Fuerteventura; den er kendt blandt alle solelskere for sine fantastiske strande. Leder du efter en god strand at ligge og dase hele dagen på, vil du helt sikkert ikke blive skuffet. For på Fuerteventura finder du faktisk nogle af de mest imponerende sandstrande i Europa – faktisk finder du hele 150 strande, hvoraf flere af dem ligger helt øde og uberørte hen! Så lej en bil og find hen til en af de uberørte strande, og du vil få en helt fantastisk dag helt for dig selv i paradis.

 

snorkle

 

Surfing og snorkling

Da Furteventura året rundt har en temperatur mellem 21 og 28 grader, er øen meget kendt for surfing og snorkling. Betingelserne for surfing er nemlig rigtig gode, og du vil få dig noget af en oplevelse, hvis du vælger at springe ud i det! Er du mere til aktiviteter under vandet, kan du også få dig nogle fede oplevelser ved at snorkle. Her kan du nemlig finde mange flotte og farverige fisk! Så er du helt tosset med vand, skal du skynde dig at bestille flybilletterne nu!