Norge er en once-in-a-lifetime destination og essensen af Norges appel er ganske enkel: det er en af de smukkeste lande på jorden, hvorfor man som minimum bør besøge det naturskønne nordiske land én gang i sit liv.

Oplev det kontrastfyldte Norge

  • Sofistikeret Skandinavien: Kontrapunktet til så megen naturlig skønhed findes i Norges pulserende kulturliv. Norske byer er kosmopolitiske og fyldt til randen med interessant arkitektur, der viser det skandinaviske flair for design gennem tiderne. Derudover er der masser af begivenheder som festivaler, events og lignede i Norge.
  • Alle pengene værd: Hvis et emne over alle andre dominerer samtaler blandt rejsende til Norge, er det den formidable rejseudgift. Tag ikke fejl, Norge er et af de dyreste lande på Jorden. Det vil sige, at det er dyrt at bo, leve, opleve og spise i Norge, men gennem DFDS Seaways kan du booke en billig færgetur til Norge, hvilket hjælper en del på udgiftsposten.
  • Naturen i Norge: Norges naturskønne landskaber er svært undervurderede. Stejle fjorde, med afskårne flænger fra kystlinjer dybt inde i det indre. Fjordenes berømmelse er helt fortjent, men det er også et land med gletschere, bjergrige terræn, naturlige fæstninger og et udpræget dyreliv. Derudover er der mulighed for at opleve ekstraordinære naturfænomener som nordlyset, der tiltrækker rigtig mange mennesker til landet.

 

udsigt fra klippe

 

En rejse til Norge behøves bestemt ikke at koste en formue. På trods af, at det er lidt pebret at leve i Norge, kan man sagtens finde billige rejser dertil. DFDS Seaways har blandt andet nogle billige færgeruter til Oslo i Norge, der afgår flere gange om dagen.