Tenerife er den største af de Kanariske øer, hvor vulkanen Teide bl.a. findes. En rejse til Tenerife byder foruden vidunderlige vulkanlandskaber på masser af muligheder for at bade ved lækre sandstrande, shopping og spisning ved diverse lokale restauranter.

Hvilke muligheder er der for en aktiv ferie på Tenerife?

Der findes mange naturskønne oplevelser på Tenerife, der er et godt udgangspunkt for en aktiv og anderledes ferie.

  • Teide Nationalpark skulle være en utrolig smuk oplevelse, der vil tage dig gennem vulkanlandskabet, hvor du starter med at køre igennem parken i bil. Det er en enestående oplevelse at køre gennem nationalparken og videre opad vulkanen, der ligger i 3700 meters højde i en imponerende slette med vidunderlige klipper. Ved omkring 2300 meters højde kan man fortsætte via tovbanen og nå helt op til det højeste punkt på Teide. Her kan man indtage den nydelige udsigt udover vulkanlandskabet og Tenerife.
  • Tag på hvalsafari med katamaranen og får muligheder for at se flere forskellige hvalarter. Man er selvfølgelig aldrig garanteret at se hvaler på denne typer udflugter, hvorfor man skal overveje forinden, om man synes det er det værd.
  • La Lagunas er det gamle bycentrum på Tenerife, der vidner om øens historie. Her finder man nemlig en masse historiske bygninger og klosterkirker. Derudover findes der også en del spisesteder og barer samt muligheder for shopping.

 

 

Hvor booker man en rejse til Tenerife? 

Booker du din rejse til Tenerife gennem Spies, kan du vælge mellem hele otte forskellige øer rundt omkring på øen. Du kan bl.a. bo i hovedbyen Santa Cruz, hvor der findes hoteller for enhver smag samt rig mulighed for at opleve. San Miguel de Abona indbyder derimod til ferie i et fredeligt og roligt tempo særligt velegnet for golfspillere og spanydere.