Skal du til Gran Canaria med børnene i løbet af sommeren eller senere på året (der er jo varmt hele året rundt på Gran Canaria), og leder du efter nogle gode og børnevenlige oplevelser? Så kan du her læse mere om Angry Birds aktivitetsparken, der er en ideel aktivitet for børnefamilien.

Angry Birds Activity Park

Angry Birds Activity Park Gran Canaria ligger i det sydvestlige Puerto Rico tæt ved busstationen. Den udendørs temapark spænder over 5.600 m2 og tiltrækker folkemængder på 100.000 mennesker om året, herunder beboere og turister.

Angry Birds temapark har forvandlet spændingen fra det berømte Angry Birds univers til en vidunderlig forlystelsespark. Underholdningen er uendelig, og det er samtidig en lærerig oplevelse for børnene. Det går nemlig ikke ud på at sidde spille det digitale Angry Birds spil i parken, man er derimod en del af et interaktivt univers.

Angry Birds temaparken er fuld af aktiviteter, for alle aldersgrupper; fra børn til seniorer. Aktiviteter som skøjteløb, spring, klatring, svævebane, små racerbaner eller en utrolig laser labyrint blandt andre vidundere, er at finde i parken. Derudover findes det nye koncept; “læringsrum”, der består i aktiviteter til uddannelsesformål eller endda sjove versioner af klassiske spil som fodbold. En fantastisk måde at tilbringe dagen med familien!

Der er selvfølgelig også en gavebutik at finde i forbindelse med forlystelsesparken, hvor man kan finde alle former for Angry Birds varer, såsom kæmpe bamser, t-shirts, tasker og hættetrøjer med din foretrukne karakter på.

Indgangsgebyrer

15,00 € (turister)

Børn under 5 får fri adgang til parken

16 år og derover modtager en 5 € kupon til brug i snackbaren

Der er rabatter for grupper på 4 personer eller mere, spørg ved indgangen

Book din rejse til Gran Canaria gennem Spies

Er dine børn fans af Angry Birds universet eller kunne i af andre årsager godt tænke jer at rejse til Gran Canaria med familien, så kan i booke jeres rejse gennem Spies lige her.

Spies kan hjælpe dig med at sammensætte din rejse, så den passer til dine unikke behov. Du kan også selv skræddersy din rejse gennem deres hjemmeside, hvor du kan definere rejseperioden, prisleje, indkvarteringsfaciliteter, område osv.