Gør dig selv den tjeneste mindst én gang i livet at opleve en skiferie til Norge om vinteren. Om ikke andet om vinteren, så i det mindste en skiferie til Norge, hvor skiløb faktisk stammer fra.

Det er noget af det smukkeste, og så er der selvfølgelig den bedste sne, man kan finde.

Du kan også toppe turen ved at sejle over til Oslo med Oslobåden, så du også får den oplevelse med i rygsækken. Færgeoverfarten kan du booke gennem DFDS Seaways lige her.

8 grunde til at tage på skiferie til Norge om vinteren

 1. Kvalitetstid og hygge
  Sneen i Norge betyder, at det er tid til at stå på ski, bo i hyggelige kahytter, stå på snowboard, kvalitetstid med familie og venner osv. Vintertiden er noget af det hyggeligste i Norge, hvorfor en skiferie til Norge om vinteren især kan anbefales.
 2. Snedækket Norge
  Hvis du kan lære at værdsætte de barske og kolde vintre i Norge, er du garanteret at blive belønnet med utrolig natur og fantastiske minder. Men du kan ikke opnå noget af det indendørs. Så du er nødt til at pakke dig godt ind, komme ud, bevæge dig, forblive positiv og værdsætte den fantastiske skønhed i dette vidunderlige land.
 3. Julemarkeder
  Europa har generelt fantastiske julemarkeder, og Norge er ingen undtagelse. Der serveres Gløgg og andet lækkert til ganen, og så kan man selvfølgelig købe sig fattig i en masse fine håndlavede ting. Det er et rigtig godt sted at nyde en aften med familie eller venner. Der er også masser af julemusik, der skaber en hyggelig stemning.
 4. Nordlys
  Det er noget af det mest fantastiske, man kan opleve. Det er et naturfænomen, der har efterladt mange helt lamslået, når de ser den grønne/blå/lilla/lyserøde skærm danse på tværs af himlen.
 5. Fiskeri
  Det er rigtigt, fiskeri… om vinteren. Ja det er koldt, men det betaler sig sikkert. Fiskeri i de norske fjorde er generelt en temmelig lukrativ indsats når som helst på året. Men om vinteren, når der er mindre naturlige fødevarer til rådighed, og der er færre konkurrenter ude at fiske, kan du virkelig være heldig.
 6. Vintersport
  Dertil kommer selvfølgelig vintersport, hvorfor skiferie til Norge er en ideel idé. Det er meget anderledes at gøre det om vinteren, men man kan virkelig få en på opleveren, hvis man har mod på at pakke sig godt ind og begive sig ud i den smukke norske natur.