Bulgarien er lokaliseret på Balkan med en kyst, der ligger ud til Sortehavet. Staten var oprindeligt et landbrugsland, men efter 2. Verdenskrig har landet gennemgået en hurtig industrialisering, dette i samarbejde med Sovjetunionen.

Bulgarien er et populært feriemål for danske turister. Og det er ikke svært at forstå, idet gennemsnitstemperaturen her ligger på 20 til 25 grader om sommeren, og der er fyldt med kilometerlange strande og flot natur.

Kan man leve billigt i Bulgarien?

Det er desuden vigtigt at nævne, at man kan leve billigt her i Bulgarien. Faktisk er Bulgarien et af de billigste lande i Europa. Her får du altså rigtig meget for dine penge, uden at kvaliteten er lavere af den grund. En oplagt feriedestination til dem der rejser på et stramt budget, eller bare ikke vil bruge mere end nødvendigt.

Er du afsted med vennerne, så tag til Sunny Beach. Byen er Bulgariens største turistrejsemål, og der er mere end 120 hoteller i samme by. Her kan i feste natten lang og bare nyde livet – præcis som set i reality serien “Sommer i Sunny Beach”. Er du derimod taget på ferie med familien, hvor der er mindre børn inkluderet, så tag til byen Albena, der er kendt som børnefamiliernes paradis. Her kan I indlogere jer på Spies’ Family Garden Flamingo, hvor der er sjove aktiviteter for børnene, der garanterer, at de små poder sover godt om natten.

Uanset om du er til familiehoteller, fest i Sunny Beach eller ferie med en god portion kulturel indsigt, så rejs ned til Bulgarien og den dejlige varme. Her er du garanteret en ferie lige netop som du vil have det.