Lige midt i Atlanterhavet ligger øen Madeira, en oase af naturlig skønhed. De eksotiske farver på blomsterne skiller sig ud blandt det blå hav og den smaragdgrønne vegetation. Madeira er del af en øgruppe, hvor to tredjedele er et beskyttet område, og hvor den største Laurisilva skov i verden er placeret. De dejlige temperaturer på øen samt dets skønne omgivelser skriger på friluftsaktiviteter hele året rundt.

Du kan for eksempel gå en tur langs netværket af levadaer (vandingskanaler), besøge byen Funchal eller strejfe frit rundt på øen. Båd forlystelser er desuden en glimrende måde at beundre kysten fra et andet perspektiv på.. Madeira tilbyder forskellige turist-komplekser og adgang til havet med særlige betingelser for lystsejlads og dykning. Øen Porto Santo, der også er en del af øgruppen som Madeira hører til, er det ideelle sted at flygte væk fra stress og foretage et thalassoterapi program, eller en badeferie kombineret med golf. Populære fester, der finder sted hele året rundt giver muligheder for at sætte pris på de traditionelle gastronomiske smagsoplevelser og se Madeira feste, især i form af Carnival parader og i slutningen af året fyrværkeri.

Der er i det hele taget rigtig meget at opleve på Madeira, hvorfor det bestemt ikke er et dårligt bud på en afbudsrejsedestination.

Du kan lige nu booke din afbudsrejse til det skønne Madeira gennem Spies, der har flere forskellige indkvarteringer på øen både for børn, unge og voksne.